3D Animatie – VFX

 
Smoothmedia 3D Animatie & VFX maakt van uw ideeën en plannen geanimeerde en overtuigende 3D-producties voor allerlei doeleinden.

Reclamespots, TV-commercials en bedrijfsfilms,… overal wordt er wel ergens animatie aan toegevoegd. En, alhoewel het overgrote deel van een 3D animatie in een computer wordt gemaakt, werken we toch vaak met gekwalificeerde filmproducenten.

Smoothmedia creëert uw perfecte 3D Animatie

 
Smoothmedia helpt u om met 3D Animatie uw boodschap daadkrachtig over te brengen. Wij brainstormen over het concept, ontwikkelen een kant en klaar script aan de hand van aangereikte illustraties, afbeeldingen en video materiaal.

Nadien tekenen we samen met u het storyboard voor de animatie. Het storyboard is de leidraad voor de creatieve divisie om tot een originele animatie te komen.

Ten slotte maken we een offline & online montage waaraan muziek, geluidseffecten, etc kunnen worden toegevoegd. Gedurende het productieproces stemmen we op regelmatig basis af om de vorderingen door te nemen. Op deze manier creëeren we uw perfecte 3D animatie.

Meer info over 3D Animatie & VFX

 
Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer info.

» Meer info over 3D-Animatie & VFX


Help Smoothmedia vooruit!

Smoothmedia E-Newsletter

Volg Smoothmedia's ontwikkelingen op de voet en mis niets van nagelnieuwe trends binnen de mediasector!