Babbelbox

De babbelbox van Smoothmedia alias de ‘Guestcam’ is het originele, digitale video gastenboek van de 21ste eeuw. De Guestcam is uw interactieve babbelbox voor een bruiloft, trouw, huwelijksfeesten, jubileums, verjaardagfeesten, babbyborrels, bedrijfsfeesten, evenementen, etc. Kortom alle felicitaties.

De ‘Guestcam Deluxe’ babbelbox

De Guestcam Deluxe babbelbox is een uniek & bijzonder concept in de BENELUX. Wekelijks zijn we te gast op huwelijken, bruiloften, evenementen, etc. in Limburg, Antwerpen,…

Smoothmedia is het creatieve brein achter dit concept! De Guestcam Deluxe is een interactieve babbelbox in ‘echte Big Brother-­‐stijl! Uw gasten beleven een unieke ervaring wanneer zij plaatsnemen in onze luxueuze ingerichte babbelbox.

  • De Guestcam Deluxe babbelbox is uitgerust met ‘interactieve animatie’, vanuit een externe’ regiewagen’ volgen we alle gebeurtenissen die er zich afspelen! In ware ‘Big Brother’ stijl speelt onze animator in op deze gebeurtenissen.
  • U geniet van 4 uur Guestcam naar keuze op uw evenement.
  • U ontvangt uw montage op DVD ongeveer een maand na het evenement (een montage duurt gemiddeld +/- 45 min.) Voor wie alles wil herbeleven is het ‘uncensored pack’ een echte must!!

De Guestcam Deluxe babbelbox is een nooit te vergeten ervaring op uw evenement!

Meer info en prijzen op www.Guestcam.be


Help Smoothmedia vooruit!

Smoothmedia E-Newsletter

Volg Smoothmedia's ontwikkelingen op de voet en mis niets van nagelnieuwe trends binnen de mediasector!