Filmproducties

 
Smoothmedia Filmproducties is een ‘one too shop’ full service filmproductiehuis. Wat wil zeggen dat Smoothmedia intern uw film verzorgt van A tot Z, van scenario tot uiteindelijk afgewerkt filmproject.

Een reclamespot of bedrijfsfilm laten maken?

 
U wilt uw bedrijf, organisatie of boodschap professioneel in de kijker zetten met een artistieke mix van beeld, geluid en glasheldere communicatie. En bij voorkeur een bedrijfsfilm of reclamespot met een creatieve visie en artistieke vormgeving? Dan zoekt u een partner als Smoothmedia. Wij beschikken over dé juiste visuele capaciteiten die een antwoord bieden op al uw vereisten.

Als onafhankelijke video- en filmproducent verwezenlijkt Smoothmedia unieke video- en filmproducties in opdracht van. De film is vandaag immers uitgegroeid tot een krachtig communicatiemiddel om uw klanten overtuigend en daadkrachtig te bereiken. Een ideaal instrument als onderdeel van uw website dus. In de “corporate video” sector zijn we dan ook gespecialiseerd in bedrijfsfilms, music videoclips, promofilms, presentatiefilms, veiligheids- en instructiefilms, reclamespots, …

Via Co-producties werkt Smoothmedia ook mee aan tal van binnenlandse en buitenlandse filmproducties in postproductie en filmeffecten.

Meer info over Smoothmedia Filmproducties

 
Wenst u meer details over de manier van werken bij filmproducties? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met ons voor meer info.
 
» Meer info over Filmproducties


Help Smoothmedia vooruit!

Smoothmedia E-Newsletter

Volg Smoothmedia's ontwikkelingen op de voet en mis niets van nagelnieuwe trends binnen de mediasector!